Thema SchminkfeestjeTerug naar het overzicht

Unicorn, Disco, Hawaii, griezel enz.. Diverse leuke thema schminkfeestjes (4+) bij Glamour Faces!

Wendy de Valk van Glamour faces is professioneel schminkster en organiseert diverse leuke thema schminkfeestjes voor kinderen v/a. 4 jaar.

Voor de echte Unicorn fans is er de Unicorn schminkparty! Maar ook de Vaiana-hawaiiparty en de disco-schminkparty zijn erg leuk! Voor de stoere kindjes is er een piratenfeest of een griezelfeest!

Het pand wordt mooi gedecoreerd in het gekozen thema en met de kostuums erbij komt de fantasie van de kinderen tot leven! De kinderen worden ontvangen over de roze loper! Wat een feestelijk onthaal!

Er word geknutseld en als alle kinderen mooi geschminkt zijn en omgekleed in de bijpassende verkleed jurkjes of kostuumpjes worden er leuke foto’s gemaakt!

En dan is het tijd voor de spelletjes en dansen niet te vergeten!


Inclusief:

*Limonade (limonadefontein) snoepjes,& chips.
*Cadeautje voor de Jarige
*Presentje voor alle kinderen
*fotoshoot


Leeftijd:4 t/m 8 jaar

Duur: 3 uur

Meer informatie over Glamour Faces is te vinden op de website. Klik via de websiteknop door of stuur een bericht via de berichtenbutton.

Kidsproof heeft voor jou de leukste shopadresjes verzameld! Neem snel een kijkje op onze kinderwinkelspagina!

Glamour Faces

Paal 7 - 8
1351 JB Almere
Openingstijden Feestje op afspraak. Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rapunzel de musical

Rapunzel de musical

Beleef het sprookje van Rapunzel op 9 december bij Kunstlinie Almere! Sita Vermeulen als Rapunzel. De betoverende liedjes, schitterende kostuums. Een groots decor én een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Ga gezellig samen kijken!