Huur een verkleedkistTerug naar het overzicht

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes verkleden met één van de verkleedkisten van Het Kinderfeest!
Je kunt kiezen uit 5 verschillende themakisten. Voor de stoere jongens zijn er de ridderkist en de piratenkist, maar ook voor de meisjes zijn er prinsessen- en heksenkisten. Daarnaast is er ook nog een clownskist voor alle grapjassen!

Alle verkleedkisten zijn uitgerust met verkleedkleding, bijpassende accessoires, versieringen, kleurplaten, knutselideeën, spelletjes, diploma's en een draaiboek waarin vele andere ideeën en tips zijn opgenomen. Ook heeft elke themakist iets speciaals. Zo vind je bijvoorbeeld in de prinsessenkist een chocoladefontein!

De huur per kist is € 35. De kisten zijn geschikt voor 8 kinderen. Komen er meer vriendjes op je feestje? Dan is er een mogelijkheid om tegen een meerprijs van € 7,50 extra kleding en andere attributen bij te huren.

Wil je meer weten over de themakisten van Het Kinderfeest? Klik dan hieronder op de paarse button om alle informatie op de site te bekijken.

Lekker uiteten op je verjaardag? Klik hier voor tips!

Het Kinderfeest


Openingstijden Op basis van reservering. Prijs € 35. € 7,50 per extra kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk