Kartfeestje!Terug naar het overzicht

Kartcentrum Lelystad

Talingweg 89
8218 NX Lelystad
Openingstijden Kinderfeestjes zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag Prijs €12,50 p.p.
Karten! Racen over de kartbaan van Kartcentrum Lelystad tijdens je feestje! Tof kartfeestje!
Kinderfeest op Kartcentrum Lelystad: Stoer, uniek en onvergetelijk! Ga gezellig karten met je vriendjes en vriendinnetjes op Kartcentrum Lelystad. Hoe gaaf is dat, een kartfeestje? Zelf gas geven, zelf remmen en vooral zelf sturen.

Waan jezelf als de nieuwe Max Verstappen en race over de kartbaan. De karts waarmee jullie de baan op racen zijn van de Italiaanse topfabrikant Parolin en zijn speciaal voor kinderen gemaakt. De pedalen en de stoel is verstelbaar dus lengte verschil tussen de kinderen is geen probleem.

Voordat het kinderfeestje gaat beginnen krijgen de nieuwe coureurs eerst een veiligheidsbriefing met uitleg over de karts en hoe alles werkt. Uiteraard hebben jullie eerst een officiële race overall aangedaan en nekband gepast!

Uitbreiding met een kids menu (patat snack ijsje) is mogelijk voor €3,95 p.p. Let op! Minimaal 5 kinderen. Minimale lengte: 130 cm.

Meer informatie? Check de websitebutton en kom meteen op de pagina van Kartcentrum Lelystad, of stuur een bericht via de berichtenknop!

Tip: neem een kijkje tussen ons overzicht voor meer leuke en actieve kinderfeestjes.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs