FotoshootfeestTerug naar het overzicht

Wil jij een supercool verjaardagsfeest? Kom naar de Kids Gallery voor een echt fotoshootfeestje!
Vier je verjaardag op een heel speciale manier met al je vrienden en vriendinnen! Jullie mogen jezelf opmaken en als je wilt wordt je hierbij geholpen. We gaan je nagels pimpen, jullie kunnen met tattoos aan de slag, je haar mooi maken, verkleden, vele accessoires uitproberen en veel meer. Ook krijgen jullie lekker veel limonade en lekkers.

Daarna krijgen jullie allemaal een echte fotoshoot met een professionele fotograaf in de fotostudio. We maken dan ook vriend(inn)enshoots en groepsfoto als leuke herinnering. Wie niet aan de beurt is voor de foto’s gaat een fotolijstje versieren, die je dan meteen mee kunt nemen om er later je foto in te doen. Jullie kunnen bij Kids Gallery ook taart eten en/of de kadootjes uitpakken.
 
Alle kinderen krijgen een groepsfoto en de mooiste foto van zichzelf (13×18). Deze foto’s wordt binnen een week na het feestje aan de jarige opgestuurd. De jarige kan de foto’s dan zelf uitdelen aan de vriendinnen. De jarige mag als extra verrassing de mooiste foto van zichzelf uitzoeken. Deze krijg je op 20 bij 30. Je kunt kiezen uit een kleurenafdruk of mooie zwart-wit foto.
 
Het feest duurt ongeveer 2 uur. Als we ook taart eten of kadootjes uitpakken dan zal het ongeveer een half uur langer duren. Bij meer dan 8 kinderen kan het wat uitlopen.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

Wist je dat Kidsproof ook blogs heeft met leuke tips?

Kids Gallery

Bonairepier 3
1339 KG Almere Buiten
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets