Kinderboerderij De StekTerug naar het overzicht

Ben je gek op dieren en paardrijden? Breng dan zeker een bezoekje aan Kinderboerderij /Manege de Stek!
Naast een gewone kinderboerderij/manege is De Stek een dagbestedingsplek voor mensen met een beperking. Deze medewerkers verzorgen niet alleen de dieren, maar helpen ook mee bij de paardrijlessen en het terreinonderhoud. Naast een bezoekje aan de kinderboerderij, kan je hier ook paardijlessen volgen of een kinderfeestje geven! 

Paardrijles
De paardrijlessen op de manege worden voornamelijk gegeven aan kinderen met een specifieke zorgvraag of indicatie. Inmiddels wordt er ook paardrijles gegeven aan kinderen zonder beperking. Zij leren in groepjes van 3 vertrouwen te krijgen in het paard, en er wordt specifiek aandacht besteedt aan de houding, zit en balans. De lessen kunnen een opstap zijn naar een "grote" manege. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Neem contact op met de manege voor actuele lesdata en -tijden.

Check de website via de websitebutton voor meer info, of stuur direct een bericht via de berichtenknop.

Leuke kinderwinkels vind je óók op Kidsproof Almere!

Kinderboerderij De Stek

Rie Mastenbroeksportpark 8
1314 AZ Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton.  Prijs Bezoek gratis, paardrijles en verjaardagsfeestjes betaald. Neem contact op voor de kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!