Speelaanbod kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Bij SPEELAANBOD.NL huur je funfood, spelletjes, springkussens en meer voor je kinderfeestje!
Wil je een extra gaaf kinderfeestje? Huur dan een van de partymaterialen bij SPEELAANBOD.NL. Met drie vestigingen in Almere, Enkhuizen en Lelystad zijn ze altijd in de buurt.

Bij SPEELAANBOD.NL huur je al springkussens, multiplay luchtkussens en stormbanen in diverse thema’s vanaf €50,- incl. Daarnaast hebben ze ook gave kinderspelletjes, oudhollandse spelletjes, sportmaterialen en attracties zoals: aquaballen, bubble voetbal, gladiatorenspel, lasergamen, opblaasboarding, quadbaan, rodeostier, schiettent voor kinderen, sumoworstelen, enz.

Je kan er ook terecht voor funfood (popcorn, suikerspin, poffertjes en barbecue) en partyverhuurartikelen zoals aggregaten, geluidsset, opblaasfiguren, partytenten, tafels, stoelen, verlichting en verwarming. Kijk voor een feest met thema ook eens bij de voordeelpakketen! Ze hebben onder andere een boederij-, dieren-, krachtpatser-, oudhollands-, prinsessen-, superhelden-, voetbal-, westen- en zeskampvoordeelpakket.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Wist je dat er ook clubjes op Kidsproof staan voor de echte crea-bea's?

Speelaanbod


Almere, Lelystad, Enkhuizen
Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk