• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Maak je eigen vlogTerug naar het overzicht

Super gaaf vlog feestje leerzaam en leuk, voor jongens en meisjes van 8 t/m 16 jaar!
Star For A Moment heeft al 18 verschillende kinderfeestjes en 16 verschillende tienerfeestjes! Een geweldige binnen locatie in Almere poort aan de rand van de Literatuurwijk. Nieuw en echt iets van deze tijd is het vlog feestje! 

De kinderen houden zich tegenwoordig veel bezig met Social Media, Facebook en YouTube. Om daarop in te spelen geven wij een leerzame uitleg over vloggen en wordt er gesproken over de gevaren dat je niet zomaar iets op het internet moet plaatsen. Het vlog feestje is leuk voor meisjes en jongens. Vooraf kan het onderwerp al bedacht zijn zodat de kinderen ook nog leuke attributen mee kunnen nemen. Deze kunnen zij dan gebruiken en laten zien tijdens het vloggen. Leuke idee over een onderwerp zijn bijvoorbeeld afsluiting schooltijd groep 8, next topmodel, dieren, vakantie of over vloggen en YouTube!

Er wordt een draaiboek gemaakt nadat er een onderwerp uitgekozen is. De kinderen zullen zelf filmen met professionele camera’s en zelf regisseren. Tijdens het filmen wordt er veel gelachen en ontstaan er soms bloopers. Van alle beelden wordt er een gave vlog gemaakt. Ook de hilarische beelden en de lol wordt in dit filmpje verwerkt. Star For A Moment Almere wil uw kind graag een geweldige en onvergetelijk verjaardagsfeest bezorgen!

Nieuwsgierig? Kijk dan snel op onze website via de roze button voor meer foto’s en uitleg!

Tip: meer leuke kinderfeestjes vind je hier!

Star For A Moment

Markerkant 11 21
1316 AE Almere
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!