Make-up, styling en meerTerug naar het overzicht

Be a Star for a Moment! Een supertof meidenfeestje met make-up, styling, kleding en een fotoshoot!
Kinder en tienerfeestjes bij Star For A Moment, voor jongens en meisjes van 5 t/m 16 jaar. Een unieke locatie met een gaaf podium, spotlight, catwalk en muziek. Er is een professionele fotostudio voor verschillende fotoshoots. En elk kind krijgt een foto cadeau bij elk fotoshoot feestje.

Ook is het mogelijk het feestje uit te breiden met een workshop visagie. Een mooie visagie ruimte waar elk meisje van droomt. Waar ze onder begeleiding van een visagiste zelf aan de slag kunnen met de make-up.

Bij diverse feestjes worden de meiden gestyled met kleding en accessoires. Van glamour en glitter tot een fashion look. Het lopen over de catwalk in een modeshow als echt model is altijd een groot succes.

Creativiteit, zoals knutselen met de in de fotostudio gemaakte foto of leuke armbandjes maken tijdens het Ibiza en disco feestje. Dansen, streetdance/hiphop met een eindshow in show kleding voor publiek, hoe gaaf is dat!

Het nieuwste Vlog feestje, waar er een echte Vlog wordt gemaakt met meerdere camera’s. Super leuk, daar praten jullie vast nog lang over na!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

Op zoek naar nog meer partijtjes? Check de Themapagina Kinderfeestjes!

Star For A Moment

Markerkant 11 21
1316 AE Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets