Thema kinderfeestjes (5+)Terug naar het overzicht

Frozen, Paw Patrol, Piraten, Dans, Catwalk en Glamour. Super leukse feestjes bij Star for a Moment!
Bij Star For A Moment vier je de leuke kinderfeestjes, met al meer dan 15 verschillende kinder en tienerfeestjes om uit te kiezen. De feestjes zijn geschikt voor kinderen van 5 t/m 16 jaar. Voor een kind of tiener een onvergetelijk verjaardagsfeestje.

Zeer populair onder meiden is het Frozen feestje, waarbij de kinderen op de foto gaan voor een prachtig Frozen decor. Ook kunnen zij creatief aan de slag, zoals knutselen met de gemaakte foto.  Of een foam masker inkleuren van PawPatrol en er kan gedanst worden op het podium.

Alle thema feestjes van Star For A Moment hebben iets unieks. Zoals het spannende maar leuke piraten feestje “Op zoek naar de schat”. En alle piraatjes krijgen zelfs een piraten diploma mee naar huis.

Ook het Minion feestje met leuke spelletjes en het originele Minion vangspel is een aanrader voor jongens en meisjes. Op het podium en catwalk kunnen de kinderen een dans of catwalk/modeshow feestje doen. Met prachtige showkleding aan en een spectaculaire eindshow. In de spotlight zal elk kind stralen op het podium.

Bij het Ibiza feestje worden er armbandjes gemaakt en bij het glamour fotoshoot feestje krijgt elk kind als cadeau hun eigen foto mee naar huis. En zijn er veel accessoires aanwezig om de fotoshoot nog leuker te maken.

Meer info over alle themafeestjes? Klik snel op de websitebutton!

Nog meer kinderfeestjes? Check de Themapagina vol met tips!

Star For A Moment

Markerkant 11 21
1316 AE Almere
Prijs Zie websitebutton voor de info per feestje Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rapunzel de musical

Rapunzel de musical

Beleef het sprookje van Rapunzel op 9 december bij Kunstlinie Almere! Sita Vermeulen als Rapunzel. De betoverende liedjes, schitterende kostuums. Een groots decor én een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Ga gezellig samen kijken!