Taarten van Suus!Terug naar het overzicht

De zoetste workshop! Kies uit het maken van een taartje of cupcakes of huur alles om dit @home te doen.
Taart- of cupcakeworkshop
Bij Taarten van Suus kunnen kinderen zelf aan de slag en een eigen taartje maken. Maar niet zo maar een taartje! Wat dacht je van een prinsessen- of een Barbietaartje? De kinderen leren van een taartje en een poppetje een prachtige prinses te maken. De jurk wordt naar wens versierd en uiteraard mogen de kinderen de taart mee naar huis nemen.

Een taartworkshop van Taarten van Suus duurt ongeveer 2,5 uur en kan vanaf 7 jaar met minimaal 6 kinderen. Bij Taarten van Suus kan je ook een cupcake-feestje geven, dit duurt 2 uur en kan al vanaf 5 jaar. Erg leuk voor de wat jongere kinderen!

Verjaardagskist huren

Liever een feestje thuis? Taarten van Suus biedt je ook de mogelijkheid om verjaardagskisten te huren. In de kist vind je van alles wat u nodig heeft omzelf boltaartjes of cupcakes te maken en te decoreren.

Een verjaardagskist voor het maken en decoreren van een Boltaartje kost 85 euro (voor 8 kinderen).  Bij het ophalen van de kist betaalt u de kosten de borg. De kist mag 4 dagen in uw bezit blijven (dit is inclusief de ophaal/terugbrengdagen).

PS: bij Taarten van Suus kan je ook traktaties bestellen voor je kind!

Klik op de websitebutton om direct te reserveren of gebruik het berichtenformulier voor het sturen van een directe mail!

Inspiratie voor jouw kinderfeestje is te vinden in onze uitgebreide categorie met allerlei kinderfeestjes in Almere!

Taarten van Suus

Markerkant 1201-
1314 AJ Almere
Openingstijden Klik door naar de website voor meer details! Prijs Van € 10 tot € 15,50 per kind. Verjaardagskist vanaf € 85,00 per kist. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk