MarionettentheaterfeestjeTerug naar het overzicht

Genieten met marionettentheater Theater Tim van een fantasierijke voorstelling op je kinderfeestje!
Het marionettentheater Theater TIM uit Lelystad geeft een fantasierijke voorstelling. Niet alleen voor kinderen, maar voor iedereen die zich nog graag wil laten betoveren. 
 
Met prachtige zelfgebouwde marionetten geven Iris Bäppler en Rozanne van Heiningen in een mobiel poppentheater een voorstelling met veel humor, maar toch ook wel wat spanning. Tim beleeft samen met zijn vrienden allerlei avonturen en ontmoet dieren in zijn zoektocht naar een oplossing voor een groot probleem!
 
De kinderen leren aansluitend aan de voorstelling de bijzonderheden van marionetten, hoe werken de draden aan de ledematen. Met praktische oefeningen krijgen de kinderen de mogelijkheid marionetten zelf te bewegen en ze kunnen ervaren hoe het is zelf een marionet te zijn.

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton!

In Lelystad zijn ook heel veel leuke activiteiten te vinden. Check regelmatig onze uitagenda!

Theater Tim

Scheldestraat
Lelystad
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk