• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Visfeestje bij Toms CreekTerug naar het overzicht

Kindervisfeestje! Organiseer jouw kinderfeestje bij Toms Creek en ga op vis avontuur!
Toms Creek organiseert speciale visfeestjes! In een compleet programma van 1,5 uur leer je met een echte werphengel te vissen, ontdek je de vis ‘trick & trucks’ en ga onder begeleiding op avontuur!

Tommy Kids Forel Special
Leer de beginselen van het vissen met een echte werphengel o.l.v. de Fisherman. Eerst krijg je een instructie over het vissen op forel. Daarna test iedereen zijn/haar visvaardigheid rond de speciale kleine visvijver. Wie vangt er de meeste forellen? Na afloop krijg je de gevangen vis schoongemaakt, eventueel gerookt, mee naar huis. En natuurlijk is er een prijsje voor de winnaar. Vanaf 7 jaar.

Tommy Kids Big Fish Special

Leer de beginselen van het vissen op grote vissen zoals de steur. Oefen onder begeleiding je visvaardigheid rond de avonturenvijver. Wie vangt er zo’n joekel van een steur, meerval of karper? Natuurlijk is er een prijsje voor de winnaar van de vangst van de grootste vis! Vanaf 10 jaar.

Tommy Kids Carp Special

Ga aan de slag met karpers! Van de Fisherman krijg je een instructie over het vissen op karpers. Daarna gaat iedereen hun visvaardigheid testen rond de karpervijver. Wie is de karper te slim af? Natuurlijk is er een prijsje voor de winnaar van de vangst van de grootste vis! Vanaf 10 jaar.
 
De feestjes zijn uit te breiden met eten en drinken: frietjes met een frikandel of kroket, Ranja en een ijsje in de Lodge of op het terras. Prijs: € 5,00 p.p. Tijdens de feestjes krijgt iedereen ranja en chips. Per feestje zijn 6 kinderen welkom, meer kinderen mogelijk tegen betaling. De feestjes duren 1,5 uur.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

De leukste kinderfeestjes vind je op onze Themapagina Kinderfeestjes!

Toms Creek

Uilenweg 2 C
8245 AB Lelystad
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!