• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemfeestje VrijbuiterTerug naar het overzicht

Waterratten opgelet! Vier een spetterend verjaardagsfeestje bij Zwembad de Vrijbuiter!
Een zwemfeestje is ideaal voor jarige waterratten! Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes en geef een spetterend zwemfeest!

Tijdens de openingstijden van het Vrijzwemmen, kun je met een groep kinderen gebruik maken van de kinderfeestarrangementen. Je kunt ook smullen van een bijbehorend menu in speciaal daarvoor gereserveerde ruimte. Begeleiders mogen het zwemgedeelte betreden mits zijn zwemkleding aanhebben.

De Vrijbuiter biedt 3 soorten feestjes aan: 

Zwemfeestje
• een zwemfeestje in het zwembad, bestaande uit entree zwembad, onbeperkt patat met saus, snack, onbeperkt limonade en een Raket ijsje. € 11,00 p.p

Voetbalfeestje
• een leuk sportief feestje in de sportzaal bij het zwembad, bestaande uit sportzaalhuur €41,50 , onbeperkt patat met saus, snack, onbeperkt limonade en een Raket ijsje. € 6,00 p.p.

Zwemdisco feestje met Kidz-DJ
• een swingend zwemfeestje. Een keer per maand is er op de vrijdagvond discozwemmen en jij kunt dan een discozwemfeestje houden. Het is een groot feest, met goede muziek, leuke activiteiten en mooie verlichting. Vanaf 18:30 uur tot 19:00 uur zal het zwembad speciaal gereserveerd zijn voor de feestjes. Het discofeestje krijgt dus een speciale VIP-behandeling en de kinderen mogen al in het zwembad voordat de andere bezoekers komen. Verder inbegrepen; Entree disco, patat met saus , snack, limonade en raket ijsje. € 14,00 p.p.
Maximum leeftijd 13 jaar.

Ouders zijn van harte welkom om mee te zwemmen, maar kunnen de disco ook volgen in de gezellig horeca. 

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

TIP: volg jij ons al op facebook en insta? Daar delen we de leukste uitjes, reviews van uitjes en soms zijn er prijsvragen en kun je iets winnen!

En mocht je nog op zoek naar inspiratie lees dan ook eens onze blogs op de blogspagina!

Zwembad De Vrijbuiter

Globeplein 1
1334 BT Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!