Activiteit Verhuur LelystadTerug naar het overzicht

Huur toffe artikelen voor een geslaagd evenement of (kinder)feestje in Lelystad bij Activiteit Verhuur!

Ben je op zoek naar materialen voor betaalbaar vermaak, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of familieweekend in Lelystad of omgeving? Dan ben je bij Activiteit Verhuur aan het juiste adres!

Activiteit Verhuur heeft allerlei materialen voor evenementen en feestjes, vanaf €2,75 per persoon. Zo hoef je geen dure activiteit in te kopen bij een gespecialiseerd bedrijf. Van alles is mogelijk: een sportief potje Archery Tag, een gezellige spelletjesavond, een VR-bril huren: bij Activiteit Verhuur huur je snel en milieubewust de materialen.

Tip: de Fun & Activity Box zit vol met familiespellen, ideaal voor een familie-uitje of spelletjesdag met het gezin!

Ook voor basisscholen kunnen de materalen van Activiteit Verhuur heel fijn zijn. Wil je bijvoorbeeld een alternatieve gymles aanbieden met boogschieten? Of een klassenavond met lasertag, compleet met rookmachine en spectaculair laserlicht? Klik op de roze websitebutton om vrijblijvend contact op te nemen voor de mogelijkheden.

De gehuurde materialen kun je afhalen in Lelystad. Activiteit Verhuur zorgt ervoor dat alles compleet is, netjes verpakt, schoon, getest, veilig en voorzien van een duidelijke handleiding. Verder hoef je, behalve voor de VR-set, geen borg te betalen voor de verhuur.

Klik op de roze button om het aanbod te bekijken!

Bekijk hier ook 7 leuke kinderfeestjes in en rondom Lelystad!
Activiteit Verhuur


Lelystad
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk