Voetbalfabriek FeestjeTerug naar het overzicht

Vier een supergaaf verjaardagsfeestje met héél veel voetbal bij De Voetbalfabriek!
Ben jij een grote fan van voetbal en wil je je verjaardag vieren samen met vriendjes en vriendinnetjes? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Voetbalfabriek! Hier beleef je een fantastisch voetbalavontuur! 

De Voetbalfabriek is een waanzinnig gaaf concept waar je op een leuke en afwisselende manier met voetbal bezig bent. Er worden verschillende unieke voetbalactiviteiten onder 1 dak aangeboden. Zo vind je er voetgolfbanen, een voetbalveld met boarding, een pannaveldje en nog veel meer! Wat willen jij en je gasten doen op jouw feestje? 

Als je een kinderfeestje reserveert dan krijg je naast de entree ook nog eens een versierde tafel, limonade, patat, een snack en een klein cadeautje voor de jarige job! Hoe tof is dat? Kom jij snel je skills laten zien op je verjaardag?

Voor meer informatie klik je op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproof heeft handige tips voor zorg en opvoeding voor je op een rij gezet. 

De Voetbalfabriek

De Steiger 100
1351 AJ Almere
Openingstijden Woensdag 12.00 - 18.00
Vrijdag 14.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 10.00 - 18.00
Prijs €15,- per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!