Droomyoga kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Een ontspannen kinderfeestje? Dat kan! Eerst lekker relaxen tijdens een kinderyoga-les!
Ben je bijna jarig? Kies voor een ontspannen themafeestje van Droomyoga! De jarige mag vooraf een thema uitkiezen voor het feestje, denk bijvoorbeeld aan dieren, feest, circus, strand of indianen.

Aan de hand van het gekozen thema gaat het feest van start met yogahoudingen, ademhalings- en concentratieoefeningen, bewegen op muziek, massage, tekenen en spelletjes. De les wordt afgesloten met een droomverhaal (dat is een geleide meditatie), zodat de kids ontspannen en opgeladen kunnen gaan knutselen aan bijvoorbeeld hun vreugdepot of relaxpoeder.

De kids hoeven geen ervaring met yoga te hebben. Iedereen kan meteen meedoen! De locatie mag je ook zelf kiezen. Het kan zowel bij de jarige thuis of in de yogaruimte bij praktijk Beker.

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw kinderfeestje? Wij hebben tips voor je verzameld, bekijk ze snel!

Droomyoga

Kempenaar 01-34
8242 BA Lelystad
Openingstijden Op afspraak
Prijs Rond de €12,- afhankelijk van de activiteit en de locatie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk