• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Fort Vertier FeestTerug naar het overzicht

Een avontuurlijk feestje? Ontdek Fort Vertier in Harderwijk! Een 3D-labyrint waar je samen doorheen klimt

Betreden jullie samen dit unieke fort? Met vier torens en binnenin een uitdagend doolhof een echte uitdaging. Doel van het spel? Bereik zo snel mogelijk alle torens. Maar let op, de route door het doolhof is niet alleen op de grond. Je moet ook klimmen naar de loopbruggen! Alle torens bereikt? Speel dan de spellen rondom het fort. Zo hebben jullie samen een middag plezier. 

Fort Vertier Kinderfeestje

Met een kinderfeestje in Fort Vertier kunnen de kinderen gegarandeerd hun energie kwijt! Bij aanvang krijgt elk kind een speciaal armbandje. Met dit armbandje en de ingebouwde tag kunnen de kinderen inchecken bij de start en de torens. Hierdoor wordt automatisch de totale speeltijd gemeten. Wie zet de snelste tijd neer? Met een eigen feesttafel, ranja, chips en een ijsje maak je het feest helemaal compleet!

Er zijn twee niveaus beschikbaar: één spel voor kinderen van 6-9 jaar en één spel voor kinderen van 9-12 jaar. In totaal hebben de kids 1,5 uur de tijd om de uitdaging aan te gaan. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders ontspannen op het ruime terras met uitzicht op het fort.

Met verschillende arrangementen en mogelijkheden wordt het kinderfeestje van jouw jarige job of jet een onvergetelijke dag. Alle kids gaan naar huis met een officiële oorkonde en een stoere Fort Vertier tattoo!

Meer informatie over deze interactieve speelplek? Klik op de roze websitebutton!

Fort Vertier

Boekhorstlaan 2
3847 LP Harderwijk
Openingstijden Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur Prijs €7,50 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!