• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

ImmersiveTerug naar het overzicht

Race tijdens jouw feestje al je vriendjes voorbij!
Heb jij nog geen rijbewijs maar wil jij wel achter het stuur kruipen van snelle racewagens en sportauto's? Wacht dan niet langer en stap in een bewegende racesimulator met Virtual Reality bril! Bij Immersive is het mogelijk om als eerste van Nederland bewegende virtuele realiteitsbelevingen mee te maken.

Racen voelt enorm realistisch omdat je in 360 graden om je heen kunt kijken. Je hoort de luide motor en je voelt de simulator bewegen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende Ferrari's, Porsche's, Formule 1 wagens en nog veel meer. Enorm leuk om zelf eens mee te maken of samen met jouw vrienden. Je kunt ook trainen in onze twee simulatoren als je net zo goed wil worden als Max Verstappen of als jij gewoon een kinderfeestje wil vieren.

Voor elke persoon kan de stoel, moeilijkheidsgraad en de bewegingen ingesteld worden. Je moet wel ouder zijn dan 10 jaar en minimaal 1,60 meter lang. Anders pas je niet in de professionele racestoelen of kun je niet bij de pedalen. Start een wedstrijd en probeer elkaar te verslaan op een gewenst circuit. Zo'n cool verjaardagsfeest heeft nog bijna niemand gehad!

Klik op de roze button voor meer informatie!

Wist je dat Kidsproof ook tips heeft voor clubjes in Almere?

Immersive


Almere
Prijs Zie website voor actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!