Little Princess PartyTerug naar het overzicht

Nodig een echte prinses uit op je kinderfeestje!
Voor het vieren van een verjaardag, het vieren van een mijlpaal, een klein verhaaltje, of gewoon om een lach op het gezicht te toveren ben je bij Little Princess Party aan het juiste adres.

Is jouw kindje helemaal fan van de prinsessen van Disney? Dan is een feestje met een Disneykarakter natuurlijk super tof! 

Samen knutselen, een verhaaltje voorlezen, limoade drinken, 

Alle prinsessen vinden het geweldig om in de rol van prinses te kruipen en kinderen een ongelofelijke dag te bezorgen. Want de magie van een sprookje echt te laten worden voor een kind, dat is toch wel iets wat ze het liefste doen!

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook een kijkje op onze kidsproof kinderwinkelpagina! Kun je gelijk op zoek gaan naar je eigen prinsessenoutfit!

Little Princess Party


Lelystad
Openingstijden Zie website voor meer informatie, alles gaat in overleg Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk