Little Princess PartyTerug naar het overzicht

Nodig een echte prinses uit op je kinderfeestje!
Voor het vieren van een verjaardag, het vieren van een mijlpaal, een klein verhaaltje, of gewoon om een lach op het gezicht te toveren ben je bij Little Princess Party aan het juiste adres.

Is jouw kindje helemaal fan van de prinsessen van Disney? Dan is een feestje met een Disneykarakter natuurlijk super tof! 

Samen knutselen, een verhaaltje voorlezen, limoade drinken, 

Alle prinsessen vinden het geweldig om in de rol van prinses te kruipen en kinderen een ongelofelijke dag te bezorgen. Want de magie van een sprookje echt te laten worden voor een kind, dat is toch wel iets wat ze het liefste doen!

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook een kijkje op onze kidsproof kinderwinkelpagina! Kun je gelijk op zoek gaan naar je eigen prinsessenoutfit!

Little Princess Party


Lelystad
Openingstijden Zie website voor meer informatie, alles gaat in overleg Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!