Actief survival feestjeTerug naar het overzicht

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Openingstijden zie website Prijs vanaf € 14,50
Bij Outdoorpark SEC Almere zijn er heel veel toffe survival feestjes!
Beleef avonturen vol actie, grenzen verkennen en heel veel lachen. Met je eigen groepje vrienden of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je op expeditie in het outdoorpark. Het programma wordt afgestemd op de weersomstandigheden. Vind je het weer toch te slecht, maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie.

Er is heel veel keuze:

All-in Kinderfeestje --> Compleet verzorgd kinderfeestje, met uitdagende avonturen. Inclusief cake, limonade, patat, snack en een ijsje. Voor iedereen een outdoor-medaille. Ook de fotoshoot is inbegrepen zodat je nog lang kunt nagenieten.
Bushcraft Kinderfeestje --> Tijdens de Bushcraft leer je vaardigheden die je nodig hebt om te overleven in de natuur, zoals eten verzamelen, een schuilplek maken en een vuurtje stoken.
Expeditie Robinson --> Vuur maken, boogschieten, codes kraken en meer uitdagende proeven staan je te wachten in Expeditie Robinson Junior. Na de vuurproef begint een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen. Met kampvuur na afloop.
Kids Survival --> Verleg je grenzen, klim, klauter en slinger door het outdoorpark. Iedereen doet mee en beleeft een fantastisch feestje. Een heerlijk actief kinderfeestje, waarbij je niet schoon blijft!
Kids Wintersurvival --> Je rent jezelf warm met de Kundabaan en Brancardrace, doet een wedstrijdje Boogschieten, klautert rond op het Low-rope-parcours en ontdekt nog veel meer leuke uitdagingen in het winterse Outdoorpark. Met kampvuur en warme chocomel!
Boogschieten --> Je krijgt les van een ervaren instructeur en je doet leuke wedstrijdjes. 
Avondsurvival --> Het park is ’s avonds verlicht met fakkels en zaklantaarns. Klimmend, kruipend, hangend, slingerend, alleen of samen, over of door het water overwin je alle uitdagingen. Je sluit af bij het kampvuur.
Boogmaken en Survival --> Je maakt een echte boog die vroeger werd gebruikt om op wild te jagen en gaat ermee boogschieten. Daarna gaat het feestje verder op het outdoorpark met leuke uitdagingen. 

Zit jouw ideale feestje ertussen? Klik hieronder snel door naar de website van Outdoorpark SEC Almere om dit feestje te plannen!

TIP: Neem ook eens een kijkje in onze uitagenda!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs