Actief survival feestjeTerug naar het overzicht

Bij Outdoorpark SEC Almere zijn er heel veel toffe survival feestjes!
Een kinderfeestje bij Outdoorparc SEC Almere staat in het teken van avonturen beleven, sport, spel, samenwerken, outdoor, grenzen verleggen en natuurlijk heel veen lol hebben!

All-in Kinderfeestje Met uitdagende avonturen. Inclusief cake, limonade, patat, snack en een ijsje. Voor iedereen een outdoor-medaille. Ook de fotoshoot is inbegrepen zodat je nog lang kunt nagenieten.
Bushcraft Kinderfeestje Leer vaardigheden om te overleven in de natuur, zoals eten verzamelen, een schuilplek maken en een vuurtje stoken.
Expeditie Robinson Vuur maken, boogschieten, codes kraken en meer uitdagende proeven staan je te wachten en kampvuur.
Kids Survival Verleg je grenzen, klim, klauter en slinger door het outdoorpark. Een heerlijk actief kinderfeestje, waarbij je niet schoon blijft!
Kids Wintersurvival Doe de Kundabaan en Brancardrace, een wedstrijdje Boogschieten, klauter rond op het Low-rope-parcours en ontdek nog veel meer in het winterse Outdoorpark. Kampvuur en warme chocomel!
Avondsurvival Het park is ’s avonds verlicht met fakkels en zaklantaarns. Klimmend, kruipend, hangend, slingerend, alleen of samen, over of door het water overwin je alle uitdagingen. Je sluit af bij het kampvuur.
Boogmaken en Survival Je maakt een echte boog en gaat ermee boogschieten. Daarna komen er nog leuke uitdagingen in het outdoorpark.
WaterPret Pakket Een heerlijk kinderfeestje voor een zomerse dag. Probeer over het water te lopen, maak veel lol met vlotvaren, junglebrug en modderglijbaan. Lekker vies worden!
Mini Jungleland Een actief feestje voor de jongste kids! Je klautert, rent en klimt en hebt volop plezier in dit speelse en afwisselende uitje!
Mountainbike Leef je lekker uit over heuveltjes, tussen bomen door, bochtjes nemen en vooral lekker crossen. 
Kano Leer kanovaren en wie wint de spannende wedstrijdjes en spelletjes?

Zit jouw ideale feestje ertussen? Klik hieronder snel door naar de website van Outdoorpark SEC Almere om dit feestje te plannen!

TIP: Neem ook eens een kijkje in onze uitagenda!

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Openingstijden zie website Prijs vanaf € 14,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze eropuit-pagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!