Ski-Mere KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes op de ski's of snowboard!
Supergaaf, je kinderfeestje vieren op de ski's of snowboard! Voor alle kinderen die dol zijn op skiën of die heel graag vriendjes en vriendinnetjes willen laten kennismaken met skiën is een kinderfeestje bij Ski-Mere superleuk!

Op een leuke en verantwoorde manier krijgen de kinderen ski- of snowboardles. De leraar past het niveau aan aan de groep en per deelnemer, het is dus niet nodig dat alle kinderen op het partijtje hetzelfde niveau hebben. Naast het skiën of snowboarden is er ook de mogelijkheid om in de skilounge van Ski-Mere de cadeautjes te geven en na het skifeestje gezellig met z'n allen een pannenkoek te eten. Vier een compleet feestje bij Ski-Mere met het Pannenkoekenmenu! Ieder kind krijgt een pannenkoek die ze naar hartenlust kunnen versieren met allerlei lekkers.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze kidsproof kinderwinkelspagina!

Ski-Mere

Televisieweg 81-2
1322AK Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Vanaf € 15,- per kind vanaf 6 kinderen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!