VoetbalfeestjeTerug naar het overzicht

Sportbedrijf Lelystad

Badweg 21
8223 PA Lelystad
Openingstijden In overleg Prijs Met eten €15,90, zonder eten €11,75 Naar de website Direct mailen
Bij Sportbedrijf Lelystad kun je jouw eigen voetbalfeestje vieren!
Naast zwemfeestjes en klimfeestjes, zijn er nu ook voetbalfeestjes te vieren bij Sportbedrijf Lelystad! Leuk voor wanneer zoon- of dochterlief jarig is. Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaan de kinderen twee uur lang zaalvoetballen. Maar dat is nog niet alles!
 
Activiteiten voetbalfeestje
Naast een heuse zaalvoetbalwedstrijd, worden er in die twee uur nog veel meer activiteiten gedaan. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalquiz en diverse spelvormen, zoals paaltjesvoetbal, penaltyseries en 3 tegen 3. Ook mogen de kinderen op een konijn (de instructeur) schieten. Na afloop ontvangt iedereen een oorkonde.

Ervaren instructeur
Bij het voetbalfeestje is een ervaren instructeur aanwezig. Hij geeft uitleg, regelt de activiteiten en zorgt ervoor dat het hele feestje goed verloopt. Zo kunt u als ouder lekker aan de zijlijn meekijken, zonder dat u alles in de gaten hoeft te houden.

Details
Het twee uur durende voetbalfeestje is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Er is ruimte voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Je kunt het voetbalfeestje boeken mét eten (15,90 euro per persoon) of zonder eten (11,75 euro per persoon) en ook wat betreft de locatie is er keuze: wordt het De Koploper of De Rietlanden? Het voetbalfeestje is op woensdag, zaterdag en zondag te boeken. Over de tijden en dagen kan worden overlegd.

Klik voor meer informatie op de websitebutton!

Wist je dat Kidsproof de sportieve clubjes uit Lelystad, Dronten, Biddinghuizen en Noordoostpolder heeft verzameld op de pagina Clubjes?

Blogs & filmpjesAlle blogs