Stichting Jarige JobTerug naar het overzicht

PostNL roept Nederland op om decembercadeautjes in te leveren voor Stichting Jarige Job
De decembermaand is voor heel veel kinderen de allermooiste tijd van het jaar. Het is een tijd van samenzijn én een tijd waarin zakken vol Sinterklaas- en kerstcadeautjes uitgepakt worden. Met zoveel cadeautjes kan het gebeuren dat er dubbele presentjes tussen zitten of iets dat bij een ander net even meer in de smaak valt.

PostNL roept heel Nederland op om cadeautjes die zij over hebben voor een ander kind in januari mee te geven aan hun pakketbezorger. De bezorger zorgt er dan samen met Stichting Jarige Job voor dat al deze pakjes terecht komen bij kinderen uit gezinnen waar ze het niet zo breed hebben. Met de ingeleverde cadeautjes wordt voor al deze kinderen een prachtige verjaardagsbox samengesteld met onder andere slingers, taart én traktaties om ook in de klas hun verjaardag te kunnen vieren.

Stichting Jarige Job
Voor 61.000 jonge kinderen uit de armste gezinnen in Nederland, hangt boven het nieuwe jaar een donkere wolk: hun verjaardag. Omdat er thuis te weinig geld is, kan hun mooiste dag niet gevierd worden. En minstens zo erg: op school kunnen ze niet trakteren. Het komt zelfs met regelmaat voor dat deze kinderen op hun verjaardag met een smoes van school wegblijven. Een verdrietige zaak, vindt Huib Lloyd, die in 2010 besloot daar samen met zijn vrouw iets aan te doen. En met succes: dankzij hun Stichting Jarige Job krijgen nu iedere maand zo’n 5.000 ouders in heel Nederland voor hun jarige kind een verjaardagsbox. De komende periode vraagt de stichting met hulp van PostNL extra aandacht voor deze kwetsbare kinderen door gezinnen op te roepen nieuwe decembercadeautjes te doneren voor in de verjaardagsboxen van Stichting Jarige Job. Want er is geen mooier gebaar dan samen te delen in de decemberfeestvreugde.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

Stichting Jarige Job

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk