The Game Box FeestjeTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje bij The Game Box, haal de hoogste highscore en versla al je vrienden!
Bij The Game Box in Almere kunnen kinderen en ouders naar hartenlust arcade games spelen! Je kunt er leuke spelletjes zoals airhockey doen en allerlei andere soorten videogames spelen. En je kunt ook nog sportief zijn: denk aan basketbal, boks of dans spellen. 

Kinderfeestje bij The Game Box!
Ben je jarig? Kom dan naar The Game Box voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes kun je een uur lang gamen! Voor de jarige is er een speciaal Game Box cadeau.

Met een feestje bij The Game Box heb je gegarandeerd plezier en ga je naar huis met een te gekke goodiebag. Dit arrangement is inclusief playcard. Bij dit arrangement verdienen de kinderen geen tickets. De kids party is beschikbaar in 3 varianten en is te boeken t/m de 13e verjaardag.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton

Tip: Dit leuke uitje combineren met ergens wat eten? Kijk verder op onze website voor een overzicht van gezellige restaurants in de regio Almere!

The Game Box

Traverse 4
1315 TK Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk