• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Paardenfeestje in ZeewoldeTerug naar het overzicht

Super leuke feestjes met en tussen de paarden kan bij PSC Zonnehoeve in Zeewolde.
Paardenfeestje
Ben jij helemaal gek op paarden en ben je jarig en zin in een feestje? Dan zit je hier goed bij de Zonnehoeve. Gezellig met je vriendinnen en vriendjes kun je hier een te gek feestje houden!

Manege & pensionstalling
PSC Zonnehoeve bestaat uit een manege, pensionstalling en stoeterij. In de manege worden lessen gegeven voor zowel kinderen als volwassen door gediplomeerde instructeurs. De groepen waarin wordt lesgegeven zijn tussen de 8 tot maximaal 10 personen per les. Er worden voornamelijk paarden en pony’s uit eigen fokkerij gebruikt in de lessen. 

De pensionstalling beschikt over een ruime locatie met zo’n 73 binnen en buiten stallen (3×4 meter). Daarnaast is er een grote all-weather buitenbaan, 2 binnen rijbanen, 9 paddock’s waarvan 1 overdekte, weidegang, een stapmolen, 2 longeercirkels en meerdere poets- en spuitplaatsen aanwezig. De stalling is incl. 3x per dag ruwvoer, 2x per dag kracht voer, dagelijks stro. 

Veulentjes
Op PSC Zonnehoeve worden jaarlijks zo’n 20 veulens geboren. De paarden en pony’s die gefokt worden zijn fijne recreatie- en sportpaarden. Kom in de zomer gerust eens langs om onze veulentjes te bewonderen!

Meer informatie over rijlessen? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof kinderwinkelpagina!

Zonnehoeve

Priemapad 6
3896 LJ Zeewolde
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!