icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
De leukste vakantiekampen voor kinderen!
Vakantiekampen

De leukste vakantiekampen voor kinderen!

Ook in Flevoland zijn er leuke vakantiekampen met én zonder overnachting! Een sportief kamp, zoals zelfverdediging, survival of voetbal. Of een vakantiekamp waar het draait om ontmoeting!

De winterkampen in de kerstvakantie kunnen helaas niet doorgaan!

Filteropties

Leeftijd
totaal 19 resultaten
Pagina: 1
totaal 19 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Flevoland?

In de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.