Buitenkunst RandmeerTerug naar het overzicht

Buitenkunst organiseert toffe workshops in het voorjaar en in de zomervakanties in Dronten.
Buitenkunst organiseert in het voorjaar en de zomer workshops voor liefhebbers van theater, dans, beeldende kunst, muziek en schrijven. Er zijn workshopweekends en -weken voor beginners en gevorderden op het eigen terrein van Buitenkunst in de Flevopolder met uitgebreide faciliteiten en een restaurant.

Voor kinderen (6-11) en kleuters (3-5) is er een eigen programma op aparte plekken op het terrein. De medewerkers voor deze groepen hebben een kunstvakachtergrond en ervaring in het werken met kinderen. De programma's voor de kinderen richten zich voornamelijk op theater en beeldende kunst (weekprogramma’s) en zijn gelijktijdig met de workshops voor volwassenen.

Lijkt het jou leuk om een week lang in de zomervakantie creatief aan de slag te gaan? Geef je dan op voor een van de Buitenkunst weken in juli en augustus.

Meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

TIP: neem ook eens een kijkje op onze zorg- en opvoedingspagina!

Buitenkunst Randmeer

De Wilgen
8251 RG Dronten
Openingstijden Er zijn kunstweken in de zomervakantie, maar ook in het voorjaar in alle lange weekenden zoals Hemelvaart en Pinksteren. Kijk op de website. Prijs Prijs afhankelijk van datum en leeftijd, inclusief programmakosten, kampeer-gelden, materialen, etc. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival!

Springkussenfestival!

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 60 attracties!

Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 11.00-17.00 uur!

Gratis springkussenfestival!