TTLjong TheaterwekenTerug naar het overzicht

Elke zomer zijn er vijf theaterweken voor jongeren bij Buitenkunst Randmeer.
Elke zomer zijn er vijf theaterweken (TTLjong) voor jongeren van 12 t/m 15 jaar bij Buitenkunst Randmeer. Samen met een acteur of regisseur ga je elke dag de vloer op. Ervaring is niet nodig, een flinke dosis energie wel!

Je kampeert in je eigen tent op het terrein Buitenkunst Randmeer. Hier zijn nog vele andere workshopsweken gaande (voor volwassenen, jongeren, kinderen en kleuters), waardoor het een levendig en gezellig geheel is.

Drie van de vijf TTLjong-weken is het ook mogelijk om alleen (zonder ouders/volwassenen) te komen. Dan zorgen zij voor de begeleiding, en het eten en drinken. Een soort Theaterkamp dus. Bij Buitenkunst bouwen ze alles in het voorjaar op: grote werktenten, een tentrestaurant, een groot theater, klein theater, beeldend atelier, e.d. Alles is aanwezig. In de buurt kun je - tussen de theaterworkshops in - lekker zwemmen in het Drontermeer.

Meer info? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: Blijf op de hoogte van al onze tips en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Buitenkunst Randmeer

Abbertweg 8 1
8251 RG Dronten
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Straaljagerweken bij Aviodrome

Straaljagerweken bij Aviodrome

Ben jij een goede straaljagerpiloot? Test jouw skills tijdens stoere straaljagertesten.

Kom deze zomer naar de straaljagerweken bij Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad.

Alles over straaljagers!