Koningsdag met kinderen in Friesland

4 april 2024
2024 - Oranje boven! Tijdens Koningsdag 2024 kleurt heel Friesland oranje. Door de hele provincie vind je gezellige vrijmarkten, leuke activiteiten en bruisende evenementen. Check in deze blog wat er allemaal in de omgeving te beleven is met kinderen!
Tips voor Koningsdag met kinderen in Friesland

Met Koningsdag kleurt heel Dokkum oranje en vind je diverse activiteiten in de binnenstad. Verdere iinformatie volgt nog op de site.

In de knusse binnenstad van Franeker worden de straten afgesloten, zodat er ruim baan is voor de gezelligheid en diverse markten.

Ook in Wolvega kun je naar de koningsmarkt. Je kan lekker rondsnuffelen of zelf spullen verkopen!

In Heerenveen wordt er met Koningsdag wederom de bekende vrijmarkt in het centrum van Heerenveen gehouden. Door het gehele centrum worden tweedehands spulletjes te koop aangeboden.

Koningsdag met kinderen in Friesland

Ook dit jaar wordt de verjaardag van de koning weer groots gevierd in Leeuwarden! De gehele binnenstad staat vol met kraampjes en spelletjes dankzij de vrijmarkt.  

In Sneek is er ook een uitgebreid feestelijk programma georganiseerd door het hele centrum. Voor de kids zijn er speciale activiteiten op de singel. Ook zijn er diverse optredens. 

Ook op de Lanen in Harlingen is het feest. De Lanen rommelmarkt is de ideale plek om jouw spullen te verkopen of om spullen te kopen! Van 09:00 tot 17:00 uur presenteren de 'kooplieden' op bijzondere wijze hun assortiment.

Veel plezier!

TIP: check onze uitagenda voor meer tips!