• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Lunchen bij JAN een restaurant vol verrassingen!

17 juni 2024
Dit restaurant vlakbij Leeuwarden heeft een eigen Kidskrant, een kabouterdeurtjes-speurtocht, een schatkist vol speelgoed en nog veel meer! Grandcafé JAN is ontzettend kidsproof!
Kindvriendelijk grandcafe JAN
We kunnen eindelijk weer lekker buiten de deur lunchen en wat hebben we dat gemist!

Op een zondag in februari kozen we voor een lunch bij grandcafé JAN, een (kinder)restaurant. Het is gelegen op een prachtige locatie middenin hartje Wergea. Zodra je binnenkomt voel je meteen de warme sfeer.

Grandcafe JAN uitzicht


In het restaurant aangekomen werden we meteen hartelijk ontvangen en kregen we een fantastische plek met uitzicht op de kerk. We werden al gauw voorzien van een drankje en de kinderen kregen een beker met potloden en hun eigen Kidskrant. Hierin staan leuke weetjes, een puzzel, kleurplaat en nog meer. Ook is er een schatkist verstopt in het restaurant, vol met speelgoed en spelletjes die je mee mag nemen naar je tafel.

Grandcafe JAN kidsproof

Een bezoekje naar het toilet is een fantastische ervaringen voor de kids en een uitje op zich. De deuren in de toiletten zijn beschilderd met prinsessen en andere tekenfilm karakters en uit de boxen klinkt Disney muziek!

Grandcafe JAN

Toen het eten werd gebracht vertelde de serveerster aan onze zoon Noah dat er overal in het restaurant kleine kabouterdeurtjes waren verstopt, en ze liet hem er alvast stiekem eentje zien onder een tafel verderop. Deze magie bleef de hele lunch en na het eten heeft Noah fanatiek gezocht!

Grandcafe JAN kabouterdeurtje

Zelfs 's avonds bij het naar bed gaan had hij het hier nog over. Grandcafé JAN is geopend voor lunch, borrel en diner.

Mocht je je lunch nou willen combineren, breng dan eens een bezoekje aan de Vosseparkwijk speeltuin in Leeuwarden. Dit is op slechts 10 minuten rijden en de kinderen hebben zich daar voor de lunch heerlijk vermaakt. Zowel voor de kleintjes als de wat grotere kinderen is er wat te doen en de entree en het parkeren zijn gratis.

Speeltuin Vosseparkwijk Naar de website