Op bezoek bij Rainbow Happiness Concept in Joure

5 maart 2024
Naomi ging voor Kidsproof met haar dochter Liselotte (3 jaar) op zondag 25 februari 2024 naar het nieuwe Rainbow Happiness Concept in Joure. Pas 2 maanden open, lees je met haar mee?
Review over nieuw Rainbow Happiness concept in Joure
Zo leuk, ik mocht samen met mijn dochtertje naar Rainbow Happiness voor Kidsproof. Bij binnenkomst zagen we meteen de roze hangstoelen, wat een blikvangers! Liselotte wilde hier meteen naar toe. En of we die thuis ook even konden maken.. :)

rainbow happiness concept stoelen

Na een uitgebreide fotoshoot in de stoelen en een rondje lopen door de ruimte kozen we een heerlijke bank bij de ramen.Mijn dochter koos de zonnetjes pancakes en ik nam zelf ook een pannekoeken lunch.

Rainbow Happiness concept

We keken vanaf onze plek uit op de kidsclub. Uniek in Friesland. Hier kan jouw kleintje spelen, knutselen, geschminkt worden en zich verkleden onder leiding van een nanny terwijl jij rustig je koffie drinkt of je mail kunt wegwerken.

Rainbow Happiness Concept Joure

Na het eten wilde mijn dochter er meteen naar toe en na even wennen en een ontwerp te hebben gekozen voor haar schmink vond ze het ok dat mama even een rondleiding ging doen met eigenaresse Lithal.

Rainbow Happiness concept

Zij vertelde me alles over dit toffe concept. Zo is ze bezig met een ontwerp en leuke (speel) plannen voor de afgesloten binnentuin. Kunnen er binnenkort kinderfeestjes, babyshowers en gender reveals geboekt worden. Maar bovenal zijn er nu al zoveel leuke lessen die worden aangeboden. Balletles, yoga en zelfs draagzak dansen waarbij jij met jouw baby in de draagzak lekker kunt bewegen.Daarnaast worden er verschillende fijne beauty behandelingen en massages aangeboden. Hier kun jij van genieten zonder oppas te regelen want jouw kleintje(s) worden ondertussen vermaakt in de kidsclub beneden.

Rainbow Happiness concept

Wij gaan zeker nog eens terug voor een proefles ballet en zijn mega benieuwd hoe de binnen (speel)tuin gaat worden!

Liefs Naomi

Meer info over Rainbow Happiness concept in Joure vind je hier!