Nieuwe Pannenkoekenboerderij in Terherne!

27 maart 2024
Pannenkoekenboerderij De Roos is net 2 weken open. Pannenkoekenboerderij De Roos zit naast het Kameleondorp in Terherne. Leuke combi tip! Wij zijn eind maart op bezoek geweest en onze kinderen zijn enorm enthousiast! (en wij ook)
Pannenkoekenboerderij De Roos Terherne
De sfeer is ongedwongen, dat merk je meteen als je binnenkomt. Het speelse karakter van Hielke en Sietse is voelbaar van keuken tot terras in de pannenkoekenboerderij.

De pannenkoeken worden bereid volgens familierecept, een recept dat al 3 generaties lang wordt gebruikt. Daar is de enthousiaste eigenaar Dennis erg trots op! 

Pannenkoekenboerderij De Roos Terherne

Voor kinderen is er een klein speelhoekje met een duplo tafel, waar ze lekker kunnen spelen. Meer toe aan een spelletje samen aan tafel? Ze hebben leuke spellen zoals Keezenspel, woordpuzzels en Flitsquiz die je mee kunt nemen aan je tafel om ze daar te spelen. De kinderen krijgen allebei een placemat waar ze op kunnen kleuren. 

Pannenkoekenboerderij De Roos Terherne

Nu nog een pannenkoek uitkiezen, dat was voor de kinderen niet zo moeilijk. Zij gingen voor een "knuffelpannenkoek" waarbij ze een mooie knuffel naar keuze mochten uitzoeken. Een groot succes! Wij hadden een van de specials: Pulled chicken en pannenkoek met aardbeien en banketbakkersroom, heerlijk! 

Pannenkoekenboerderij De Roos Terherne

CONCLUSIE: een leuk hip pannenkoekenrestaurant met een knipoog naar de tradiotionele pannenkoekenboerderijen. Met een ruim terras aan de voor- en zijkant van het restaurant. Helemaal kidsproof! Vegetarische en vega pannenkoeken zijn ook verkrijgbaar. 

Pannenkoekenboerderij De Roos Terherne

De pannenkoekenboerderij zit naast het Kameleondorp. Parkeren doe je op 2 minuten afstand bij Kameleon Terherne. Kortom: een dikke aanrader.

Meer info over deze leuke pannenkoekenboerderij vind je via de roze websitebutton! Naar de website