icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Telekids Musicalschool in Drachten en Leeuwarden- Zingen, dansen en acteren voor iedereen!
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. In het speciaal ontwikkelde lesprogramma haal je het beste uit jezelf…. en maak je samen heel veel plezier!

Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren en wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar. Er is uitgebreid aandacht voor de persoonlijke en sociale vaardigheden die bij musical komen kijken, zoals fantasie, zelfvertrouwen, durf en samenwerken. Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen! Want, musicalles is goed voor iedereen!

De link met RTL zorgt voor bijzondere kansen. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor de ClipClub dagen, er zijn gastlessen van musicalsterren en je blijft op de hoogte van leuke mogelijkheden bij tv en musicals. De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar. Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18 jaar.

De Telekids Musicalschool is er in Drachten en Leeuwarden. Wil je eerst een proefles? Dat kan! Je vindt hier het inschrijfformulier. 


Klik op de websitebutton voor alle ins en outs!

Telekids musicalschool

Wissesdwinger 1
8911 ER Leeuwarden
Openingstijden Afhankelijk van gekozen locatie en les. Zie de website Prijs Klik op de websitebutton om de verschillende tarieven te zien Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Simmer!

Naar de uitjes