UITAGENDA | De leukste uitjes yn Fryslân
Uitagenda

UITAGENDA | De leukste uitjes yn Fryslân

Tijdens alle vakanties, weekenden en doordeweekse dagen vind je in onze uitagenda een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn in Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heereveen en de rest van Friesland.

De leukste uitjes, activiteiten, voorstellingen en evenementen voor kinderen in Friesland voor deze zomervakantie!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 72 resultaten
Pagina: 123
totaal 72 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Fryslân!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Fryslân: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)