icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
De leukste uitjes yn Fryslân

De leukste uitjes yn Fryslân

Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten! Voorstellingen, workshops, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en nog veel meer. En tips voor de meivakantie.

Kijk ook eens bij onze Eropuit tips voor leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen yn Fryslân!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 182 resultaten
Pagina: 123456
totaal 182 resultaten
Pagina: 123456

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Fryslân!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Fryslân: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)