UITAGENDA | De leukste uitjes yn Fryslân
Uitagenda

UITAGENDA | De leukste uitjes yn Fryslân

In onze uitagenda vind je een overzicht van alle zomervakantie activiteiten, tips en uitjes die op een specifieke dag te doen zijn in Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heereveen en de rest van Friesland.

De leukste uitjes, activiteiten, voorstellingen en evenementen voor kinderen in Friesland voor deze zomervakantie!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 68 resultaten
Pagina: 123
totaal 68 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Fryslân!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Fryslân: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten?

Extra tips voor de herfstvakantie, Sinterklaas, Halloween en kerstvakantie

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn. Met extra veel leuke tips voor in de herfstvakantie, rondom Sinterklaas en Halloween, en leuke dingen om te doen in de kerstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)