HERFST - De allerleukste uitjes yn Fryslân
Uitagenda

HERFST - De allerleukste uitjes yn Fryslân

Onze Uitagenda staat bomvol toffe activiteiten die je in het najaar en herfstvakantie op een specifieke dag kunt doen met kinderen in Friesland. Check onze favoriete kinderuitjes, gezinsuitjes, herfstuitjes, weekendtips, weekenduitjes en herfstvakantie-uitjes!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 163 resultaten
Pagina: 123456
totaal 163 resultaten
Pagina: 123456

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Fryslân!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Fryslân: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)