icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Het BoerenpaadTerug naar het overzicht

zaterdag 1 mei
Een leuke wandeltocht over de landerijen en de boerderij van Boer Bart in Rotstergaast!

De Speelboerderij van Boer Bart is jammer genoeg gesloten, maar niet getreurd! Boer Bart heeft namelijk het Boerenpaad geopend. Hier kun je met het hele gezin een leuke wandeling maken over het land en de boerderij.

Je gaat langs de koeien, kalfjes en kippen. Over de kikkerpoel, langs de waterval en misschien spot je onderweg ook nog wel wat weidevogels! De wandeling kost €10,- per gezin en is inclusief koffie/thee en taart to go!

Bij de boerderij kun je voer halen voor de kippen en een doosje voor de eieren. Melk voor de kalfjes en een picknick voor jezelf.

Kom jij ook wandelen over het boerenpaad? Neem dan vooral je laarzen, een schoon setje kleren en een handdoek mee. De route is jammer genoeg niet goed af te leggen met de hond of kinderwagen. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is te boeken op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 09:40 en 17:00. 

Wil jij ook over het Boerenpaad? Vergeet dan niet te reserveren via de roze button!

Boer Bart

Schoterweg 26
8462TD Rotstergaast
Openingstijden Op vrijdagen, zaterdagen en zondag te boeken tussen 09:40 en 17:00. Ook in vakanties kun je reserveren! Prijs €10.- per gezin Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs