Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2021
Herfstvakantie

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2021

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de herfstvakantie? In Fryslân zijn er heel veel leuke herfstactiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de herfstvakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Uit met kinderen in de herfstvakantie in de regio Fryslân

Eropuit in de herfstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke herfstvakantie uitjes in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de herfstvakantie in Fryslân, leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen en echte herfst uitstapjes.

Wat te doen in herfstvakantie 2021?

Kies een dagje uit in Fryslân in de herstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de herfstvakantie in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen. Er zijn veel leuke herfstvakantietips in Fryslân: heerlijke boswandelingen met kinderen, leuke herfstknutsels om zelf te maken, adresjes voor de lekkerste warme chocomelk, kidsproof musea en leuke binnen uitjes voor als het regent in de herfstvakantie!

Leuke herfstactiviteiten met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Paddenstoelen zoeken, een kabouterpad lopen, herfstbladeren zoeken, een restaurantje met open haard, broodjes roosteren boven een kampvuur, in je regenlaarzen door de plassen stampen... het hoort allemaal bij de herfst!