• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

2024: Gratis Dinsdag!Terug naar het overzicht

dinsdag 17 december
In 2024 is Natuurmuseum Fryslân gratis toegankelijk op de dinsdagen, behalve de schoolvakanties.
Afgelopen jaar heeft het museum iedereen getrakteerd op de gratis donderdag. En er is goed nieuws: ook dit jaar komt er een gratis dag. In 2024 is er de gratis dinsdag, zodat mensen die niet op de donderdag konden komen nu ook deze mogelijkheid hebben.

De gratis dinsdag geldt voor alle dinsdagen die buiten de officiële schoolvakanties vallen (zoals gepubliceerd op de website van de Rijksoverheid voor de regio’s Noord, Midden en Zuid). 

Praktisch
De gratis dinsdag geldt gedurende het hele jaar 2024, officiële landelijke schoolvakanties uitgezonderd. De actie is gericht op individuele bezoekers en specifieke groepen, maar geldt niet voor scholen (zij krijgen altijd al een gereduceerd tarief). Tijdens de gratis dinsdag kunnen bezoekers voor € 1 pp (ipv € 4,00) een rit in de OnderWaterSafari maken.

Er is een bepaald aantal plaatsen per dag beschikbaar en online reserveren wordt daarom sterk aanbevolen.

Klik hiervoor even door via de roze websitebutton!

Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden
Openingstijden zie website Prijs Gratis op dinsdag, behalve tijdens de schoolvakanties! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is zomervakantie! Er is zoveel leuks te doen in Fryslân, van waterpret tot toffe musea en van ravotten en klauteren tot eindeloos speelplezier.

Check hier onze favoriete zomeruitjes!