GGZ in de BresTerug naar het overzicht

Bij 'in de Bres' kun je terecht bij gedragsveranderingen van je kind. Een professioneel team kijkt mee.
Is je kind héél druk, kan het zich niet concentreren op school, snel boos of heeft het weinig vriendjes op school? In sommige situaties weet je niet waar het vandaan komt of wat je eraan kunt doen. Bij in de Bres kijken ze met je mee.

In de Bres is een GGZ-instelling die professionele hulp biedt aan kinderen. Je kunt hier met je kind terecht voor hulp bij depressie en angstklachten, zoals bijvoorbeeld bij sociale angst en paniekklachten.

Of voor hulp bij traumaverwerking en ondersteuning bij het omgaan met AD(H)D en autisme, bij andere vormen van psychische problemen en bij relatieproblemen en gezinsproblemen. Ze kijken niet alleen naar de psychische problemen van je kind, maar ook naar de mogelijkheden. Vervolgens gaan ze samen met je aan de slag met de dingen waar je kind tegenaan loopt, zodat het daarna weer zelf verder kan.

Via de roze websitebutton vind je meer informatie. 

Op zoek naar een vaste activiteit voor je kinderen? Kijk eens tussen de clubjes voor kids!

GGZ in de Bres

Zonnedauw 5
9202 PE Drachten
Openingstijden Kijk hiervoor op de website Prijs Kijk hiervoor op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

HALLO HERFST!

HALLO HERFST!

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek hier onze herfst tips!