De favorieten van Naomi Vogelsang

9 mei 2023
Naomi heeft 2 kinderen: Noah van 4 jaar en Liselotte van 1 jaar. Ze is altijd op zoek naar nieuwe adresjes en weet heel veel leuke plekken in Fryslân. Heel fijn dat ze haar favoriete tips met ons wil delen! Je leest ze hieronder.
Naomi trekt er vaak op uit met haar zoontje Noah en dochtertje Liselotte. Ze vindt het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken, maar ze houdt er ook van om met haar kinderen naar het bos of strand te gaan. Hieronder deelt ze haar favoriete tips! 

Het regent, wat zijn jouw adresjes voor een druilerige dag?
Noah is dol op het Modelspoormuseum in Sneek, daar kan je zelf lekker bouwen. En Glowgolf is ook heel leuk. Er komt binnenkort een Glowgolf in Leeuwarden! Als we gaan zwemmen, gaan we altijd naar het tropische zwembad  Swimfun. Oh ja en de film natuurlijk, dat is ook altijd fijn als het regent. Wij gaan het liefst naar Sneek of Leeuwarden. In Sneek is een hele rustige bioscoop

Modelspoormuseum

Wat zijn jouw tips voor het weekend? Wat is altijd leuk om te doen in het weekend?
Lekker naar buiten! Wij kiezen vaak voor een bos of het strand. Altijd in combinatie met een klein hapje en een drankje, dat hoort er gewoon bij! 

Julianapark in Bolsward is een prachtig onderhouden park en heeft een gedeelte voor kinderen waar met boomstammen  een natuurspeeltuin is gemaakt. Erg leuk!

Broerekerk in Bolsward is een oude kerk. Vroeger is deze uitgebrand. Het nieuwe dak is van glas gemaakt, echt heel mooi. Naast de kerk zit een speeltuin met onder andere een kabelbaan. Voor de kerk staat een van de elfsteden fontijnen (een vleermuis), ook altijd leuk voor kinderen! 

broerekerk

Wat zijn jouw favoriete plekken waar je met kinderen lekker kunt eten en waar je je écht welkom voelt?
Wat avondeten betreft is dat toch echt Roast in Leeuwarden. Waarom? Door de gastvrijheid, het eten is hier echt heel lekker en het personeel gaat heel leuk om met kinderen. Er is ook een buitentuin. Kinderen kunnen hier gewoon lekker zichzelf zijn, er heerst een ontspannen sfeer.

Wat vind jij een gave speeltuin of speelplek in de buurt?
De speeltuin naast de Broerekerk in Bolsward, maar ook de kinderboerderij in Sneek en Boer Bart natuurlijk! 


Wat is jouw pareltje? Een plek die heel 'Kidsproof' is, maar die nog niet veel mensen kennen?
Ik weet er best veel, maar mijn échte pareltje is een dagje Hindeloopen. We hebben dit afgelopen zomervakantie gedaan en het was zo leuk. Er is een klein rustig strandje en er staat een leegstaand gebouw bij. Vlakbij het strandje is het stadje en hier staat ook één van de elfsteden fontijnen, een soort hertengewei waar water uit spuit. En natuurlijk heerlijk door het stadje wandelen. In de haven nog iets eten en drinken en je dagje is compleet!

Dagje_Hindeloopen

Heel erg bedankt Naomi voor het delen van jouw leuke tips!