De LEUKSTE blotevoetenpaden yn Fryslân

3 mei 2021
Lekker op pad! Op je BLOTE voetjes. Voel de natuur, dit is zó te gek voor kids! De leukste blote voetenpaden van Fryslân lees je hier.
Blote voetenpad Drachten
Via boomstammen leg je een stukje van het pad af bij het blotevoetenpad Drachten. Je komt stenen, hout en zand tegen. Er zijn eilandjes en een strandje. Echt super leuk! Neem wel droge kleren mee.. Blote voetenpad Appelscha
Het is hier zo mooi! En je ervaart het nog beter op de 'bleate fuotten'. Het tintelt en het prikkelt en zorgt dus voor plezier. Je start het blote voetenpad Appelscha bij het buitencentrum van het Drents-Friese Wold, de afstand is z'on 2 kilometer dus heel goed te doen. Geniet van de natuur en geef het door aan je kids!
Blote voetenpad Opende Westerkwartier
Je kunt hier het hele jaar terecht om lekker door de natuur te lopen op It Blôde Fuottenpaad, oftewel het Blotevoetenpad OpendeGras, modder, blaadjes, water, steentjes, je voetjes komen het allemaal tegen. De tocht is drie kilometer back to basic!Weet je wat zo leuk is? Het kost bijna niks en zorgt voor een geweldige dag waarin je plezier beleeft met ELKAAR. En dat is wat telt. Genietsje!