De 6 leukste indoor speelparadijzen van Friesland!

3 mei 2021
Zijn jouw kinderen ook zo ontzettend gek op lekker klimmen en glijden, oftewel: eindeloos spelen? Bij koud of guur weer zijn binnenspeeltuinen daarvoor natuurlijk echt een uitkomst. Daarom hebben wij voor jou 6 indoor speelparadijzen in Friesland op een rijtje gezet. Hoef je er alleen nog maar eentje uit te kiezen.
De leukste binnenspeeltuinen in Friesland

Monkey Town 

De supertoffe indoor speelparadijzen van Monky Town hebben leuke attracties voor kinderen t/m 12 jaar. Bij Monkey Town Leeuwarden kun je zelfs lasergamen en bij Monkey Town Franeker kun je je ook nog eens uitleven op de bowlingbaan. 

Monkey Town | Franeker

Ballorig Drachten

Hoe oud je kind ook is, bij Ballorig Drachten is er voor ieder kind wel wat leuks. Zo zijn er peuterochtenden voor de kleintjes en kunnen de grotere kids zich uitleven op de trampolines. 

Speelbos Joure

Speelbos Joure is ideaal voor een paar uur rennen, klimmen en klauteren. Dit speelbos is top om met de kleintjes naartoe te gaan. De speeltoestellen zijn namelijk speciaal ontworpen voor de wat jongere kinderen. Er is een peutereiland en voor de wat oudere kids is er een game-wereld!

Binnenspeeltuin Flippies Pretpaleis in Bakkeveen | Dagje uit vol pret bij  Molecaten!

Flippies Pretpaleis

Rennen, vliegen, springen, dansen, klauteren en plonzen; in de binnenspeeltuin Flippies Pretpaleis in Bakkeveen mag én kan het allemaal. De speeltuin heeft een ballenbad, trapladders, zachte klauterbluggen en een grote glijbaan. Het pretpaleis is ook leuk op zonnige dagen; er is namelijk ook een fijne buitenspeeltuin!

Speel- en dierenpark Sanjes Safari 

Bij Speel- en dierenpark Sanjes Safari kun je binnen- en buitenspelen! De softplayhoek is superfijn voor de allerkleinsten, terwijl de oudere kids zich kunnen uitleven op de springkussens. Ook is er een apenkooi met maar liefst drie verdiepingen aan klim- en klauterplezier. 

Home - Speelbos Joure

Ken jij nog een leuke binnenspeeltuin die hier niet tussen staat? Laat het ons weten via friesland@kidsproof.nl!