Blotevoetenpad GaasterlandTerug naar het overzicht

Loop deze zomervakantie op je blote voeten door een uniek stukje natuur in Friesland!

Blotevoetenpad met een verhaal 

Op je blote voeten volg je de eeuwenoude sporen van bezoekers en bewoners van dit unieke kustlandschap. Door middel van grote borden lees je van alles over de historie van dit prachtige gebied. Met de blote voeten ga je onder meer over dennenappels, door modder, sloten, over boomstammen en door lang gras.

Trekvlot

Op het trekvlot trekken kinderen zich naar de overkant waar ze op boomstammen met touwen de weg naar de overkant moeten proberen te vinden. Aan het eind van het Blotevoetenpad kan je je voeten lekker schoonspoelen. Is het mooi weer? Neem dan daarna een lekkere duik in het IJsselmeer bij de Hege Gerzen waar je ook een heerlijk terras hebt met uitzicht op het IJsselmeer. Voor de peuters is er een zwembadje gevuld met bronwater waar ze heerlijk kunnen poedelen! Heb je meer zin om te spelen? Ga dan het Sybrandy's Speelpark in dat ernaast ligt voor urenlang speelplezier! Klik even door voor meer info via de roze websitebutton!

Klik even door voor meer info via de roze websitebutton!

Blotevoetenpad Gaasterland

Liemerige wei 4
8567 HM Oudemirdum
Prijs € 4,50 pp. LET OP: je kunt niet online reserveren. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van Sybrandy's. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs