De BosbergtorenTerug naar het overzicht

Een enorme uitkijktoren van wel 33 meter hoog in Appelscha! Durf jij erop te klimmen?
Het uitgestrekte Nationaal Park het Drents-Friese Wold en de steden Leeuwarden (Friesland), Groningen en Coevorden (Drenthe) bekijken vanaf grote hoogte kan op de Bosbergtoren in Appelscha.

Deze uitkijktoren van maar liefst 33 meter hoog staat op het hoogste punt van het Friese vasteland, een 20 meter hoge stuifduin (de Bosberg Appelscha). 

Het ontwerp is geïnspireerd op een reusachtige dennenstam. De uitkijk platforms zijn van glas. Als je hoogtevrees hebt is dat best eng! In de klimtoren bevindt zich een lift die je in een keer naar de top brengt, dus de toren kan je ook met kleintjes beklimmen. Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht op de regio bij Appelscha waar van alles te beleven is.

Zijn jullie uitgetuurd? Loop dan naar Restaurant De Bosberg, (ongeveer 2 minuutjes lopen vanaf de klimtoren) een hele kindvriendelijke plek met een omheinde speeltuin buiten en een speelhoek binnen! 

Klik even door via de roze websitebutton voor meer info over de uitkijktoren De Bosbergtoren.

De Bosbergtoren

Bosberg 2a
8426 GJ Appelscha
Openingstijden zie website Prijs € 2,00 pp Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!