Jachthaven 't EibertsnêstTerug naar het overzicht

E-sloep varen met het hele gezin bij Jachthaven ‘t Eibertsnêst in De Westereen.

Al eens in een e-sloep gevaren? Dat is een geweldige ervaring! Een e-sloep is stil en het ruikt niet naar diesel. En bovendien is het veel beter voor het milieu. En daar worden wij blij van!

In De Westereen huur je een e-sloep bij Jachthaven ‘t Eibertsnêst. Daarmee kun je vele kanten op. Een aanrader is de Bûtenfjild’s elektrisch-only-vaarroute. De naam zegt het al, deze route is alleen voor elektrische of hybride boten en leidt je door een prachtig natuurgebied. Je kunt ook een dagtocht naar Dokkum of Leeuwarden maken.

Ook heeft 't Eibertsnêst dieselsloepen in de verhuur, waar per sloep wel 9 tot 14 personen in kunnen. Dus neem je hele familie maar mee! Kijk meteen op de website via de roze button voor meer informatie.

Na afloop van je e-avontuur nog ergens fijn uit eten? Bekijk dan onze Uit Eten tips.

Jachthaven ‘t Eibertsnêst

Kukhernsterwei 31
9271 HD De Westereen
Openingstijden Ga hiervoor naar de website. Prijs Kijk voor de kosten op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

HALLO HERFST!

HALLO HERFST!

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek hier onze herfst tips!