OnderWaterSafariTerug naar het overzicht

Ga op reis door de onderwaterwereld van Nederland in Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden!
De OnderWaterSafari is een echte interactieve attractie, toegankelijk voor bezoekers vanaf 4 jaar. Je stapt in een voertuig waarmee je een reis gaat maken door de onderwaterwereld van Nederland. Van het zoete water van sloot en plas naar het zoute water van de Waddenzee.

Onderweg zie je wat er allemaal onder de waterspiegel leeft en ga je op zoek naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland: de bever, otter, meerval, zeehond en bruinvis!

Tip: de OnderWaterSafari heeft een bepaalde capaciteit per dag. Om zeker te zijn van een plaatsje boek je van tevoren een ticket met tijdslot.

Check dit toffe filmpje voor een impressie met onze eigen kidsproof reporters Fimme en Jis.Voor meer informatie klik je op de roze button.

Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden
Openingstijden Check de website voor de openingstijden Prijs Check de website voor de kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de "Naar Buiten" special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!