Lasergame kinderfeestje!Terug naar het overzicht

Bij Battlehouse Heereveen kan je gave kinderfeestjes vieren. Bungee soccer, escaperoom en lasergame!
Bij Battlehouse Heerenveen is het mogelijk om zowel in kleine als in grote groepen te lasergamen. Kinderen van 8 jaar en ouders kunnen lasergamen in de arena. Ze beginnen altijd met de uitleg van het spel. Hier leer je hoe de lasergun werkt, hoe je harnas werkt en wat de spelregels zijn. Na de speluitleg betreed je de arena voor een 12 minuten durende battle!

Het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk andere spelers van het andere team te raken met jouw lasergun. Je kunt geraakt worden op de voorkant, achterkant, gun en schouders. Als je geraakt bent wordt je harnas voor 6 seconden gedeactiveerd zodat je tijd hebt om dekking te zoeken.

Bij Lasergame Heerenveen is het mogelijk om twee soorten spellen te spelen. Ten eerste is dit het solo spel (individual battle), hierbij speelt iedereen voor zich. Ten tweede kan voor het team spel (team battle) worden gekozen. Hierbij wordt de groep verdeeld in maximaal zes teams.

Het lasergamen vindt plaats in onze lasergame arena met veel special-effects en muziek. Daarnaast zorgen de laserlights uit de guns voor futuristische effecten. De arena van Battlehouse Heerenveen bestaat uit twee verdiepingen.

Leuk om te combineren met Bungee soccer of de escape room voor kinderen!

Kijk voor meer info even op de website via de roze websitebutton!

Battlehouse Heerenveen

Gedempte Molenwijk 13
8442 BG Heerenveen
Prijs € 8,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de "Naar Buiten" special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!