LEGO Feestje vanaf 4 jaar!Terug naar het overzicht

Hier maak je de jarige heel blij mee: een feestje waarbij je volop mag spelen met LEGO!
Voor een échte LEGO-fan is er niets leukers dan lekker bouwen en hierbij lekker creatief bezig te zijn en de fantasie de vrije loop laten.

Er zijn drie verschillende feestjes mogelijk:

LEGO feestje vanaf 4 jaar
Tijdens het 1.5 uur durend feestje ga je aan de slag met LEGO. Je kunt een LEGO quiz doen, lekker spelen met een bestaande set, of zelf de mooiste creaties maken. Lekkere LEGO koekjes bakken en versieren hoort er natuurlijk ook bij. Je kunt zelfs een echt LEGO masker maken! Je mag ook met alle LEGO spelen, zélfs met de LEGO treinen en bestuurbare LEGO auto’s! Hoe vet is dat? Er is veel mogelijk om je feestje extra feestelijk te maken en uit te breiden. 
Het feestje is voor jongens en meisjes. Er is namelijk ook LEGO Disney, Elves en Friends en je mag knutselen met échte LEGO clikits.
Een feest om nooit te vergeten.

Dreumesfeestje
Tijdens een dreumesfeestje is er een mooi versierde tafel, zijn er mini LEGO cupcakes en vet cool speelgoed. De lage DUPLO tafels zijn geschikt voor de allerkleinsten! De XL LEGO soft stenen zijn heerlijk om fijn samen mee te spelen. Een dreumesfeestje kan op elk moment van de dag worden gevierd, zodat je rekening kunt houden met eventuele slaapjes! Kinderstoelen en een verschoonplek zijn aanwezig.
Een dreumesfeestje ROCKS!

Stel je eigen LEGO feestje samen voor thuis of in de beleefwinkel
Je kunt een kant- en klaar ‘ LEGO feestje in een box’ huren, zodat je thuis het feestje kunt vieren! Er zijn verschillende boxen, dus stel je feestje gewoon zelf samen. Je mag je samengestelde feestje ook in de beleefwinkel vieren. Stuur even een email of check de website voor de mogelijkheden.
Kom maar op met dit toffe LEGO feestje!

Het Stenen Tijdperk

Kelders 25
8911JD Leeuwarden
Openingstijden In overleg spreek je een datum af Prijs Check de website even voor de kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs