icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Freerun FeestjeTerug naar het overzicht

Leef je uit tijdens jouw feestje bij JUMP Freerun! Leer en bekijk te gekke freeruntricks!
Spring van plek naar plek, maak een aantal zwaaien aan de rekstok en land in de zachte blokkenbak. Bij JUMP Freerun kun jij uitgroeien tot een echte freerunner!

Bij freerunning train je niet alleen je lichaam, maar de sport is ook heel goed voor de geest. Hier leer je je dromen waar te maken en je grenzen te verleggen. Overwin je angsten en leer te gekke tricks.

Bijna jarig en ouder dan 6 jaar? Kies dan voor een freerunfeestje bij JUMP Freerun. Samen met de andere kids kun jij je 1,5, 2, of 2,5 uur lang uitleven in de freerunhal. Leer wat freerunnen echt is en doe toffe trucs. De feestjes worden gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste trucs te zien krijgt!

Een frunfeestje kan met maximaal 12 kids. Het programma wordt afgestemd op de groep waarmee je komt. Als kers op de taart krijgt de jarige ook nog eens een JUMP Freerun T-shirt!

Tijdelijke aanpassing i.v.m. corona
De feestjes kunnen ook nu gewoon doorgaan maar dan lekker buiten!

Ook leuk bij JUMP Freerun
Freerunlessen! Kom freerunnen als beginner of leer nieuwe tricks als gevorderde. Door de inrichting van de locatie kan elke beweging en elke trick op elk niveau geoefend worden en tijdens een les bouw je alles in je eigen tempo op. De freeruntrainers zorgen voor veilige, leuke en uitdagende lessen! Lees meer over de freerunlessen op de locatie in Heereveen.

Jouw feestje bij JUMP Freerun? Klik dan op de roze button voor meer info!

Jump Freerun Heerenveen

Jousterweg 42A
Heereveen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

September is KINDERFEESTJES maand!

September is KINDERFEESTJES maand!

Kom maar op met die feestjes! Maar dan wel een leuke en originele graag. Wij hebben een hele lijst met inspiratie voor je.

Ik wil wel ideeën opdoen