8x toffe binnenspeeltuinen en trampolineparken in 't Gooi!

11 januari 2023
Regen voorspeld, of is het buiten te fris voor de speeltuin.... geen probleem! Er zijn genoeg leuke speelparadijzen in 't Gooi waar je heerlijk binnen kunt spelen. En voor elke leeftijd is er een aanbod. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet.

Spelekids - Loosdrecht
Op de absolute nummer 1 van de binnenspeeltuinen in 't Gooi staat natuurlijk Spelekids in Loosdrecht. Een heerlijke binnenspeeltuin met alles wat je als kind nodig hebt.... leef je uit op de trampolines, in de skelter, op de klimmuur of met de wii. De klimtorens, pipowagen en ballenbakken blijven favoriet bij veel kinderen in 't Gooi. Een perfecte plek voor een herfstachtige dag.
Trampolinepark Flight Deck 53- Hilversum
Zijn jullie al gaan springen in het gloednieuwe trampolinepark in de Clemenskerk in Hilversum? Flight Deck 53 is een unieke lokatie voor een springparadijs. Met uiteraard veel trampolines, verhogingen om je salto's makkelijker te oefenen, een air-kussen en voor ouders een koffiebar om gezellig te zitten.Bruis - Blaricum
Een favoriete plek van ons blijft restaurant Bruis in Blaricum. Hier kun je heerlijk zitten, genieten van koffie/thee en een taartje of juist uitgebreid lunchen of dineren. En het fijne aan deze plek is, dat er uitgebreide speelmogelijkheden voor de kinderen zijn. Zij spelen met speelgoed zoals grote lego blokken, een reuzen vier-op-een-rij en verschillende mooie speelhuisjes. Voor oudere kinderen zijn er game-consoles en er is zelfs een bioscoopzaaltje!
Meer info >>>Monkeytown - Bussum
Zoek je een uitgebreid klim-en speelpark voor de kinderen? Dat vind je bij Monkeytown in Bussum. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen in de ballenbak en uitleven op de klimtoestellen. Hier kunnen zij lekker hun energie kwijt.
Jumpsquare - Baarn
In Baarn is onlangs een gloednieuw trampolinepark geopend. Super modern met veel mogelijkheden om je jumpskills te verbeteren en te leren freerunnen. Je kunt hier absoluut je energie kwijt op regenachtige dagen. Kom je salto's oefenen.... want dat wil toch iedereen?!Oud Valkeveen - Naarden
Het hele winterseizoen blijft speelpark Oud Valkeveen geopend! En ook met minder goed weer kun je hier prima met de kids naar toe. Er zijn verschillende overdekte attracties. Er is bijvoorbeeld een indoor speelhal van 1500 m2 met de wondere waterwereld en met een echte bioscoop waar grappige tekenfilms te zien zijn.
Coronel Kartracing - Huizen
Ben je 8 jaar of ouder? Dan kan je nu bij Coronel Kartracing in Huizen karten! Het is een spectaculaire baan waar je met je eigen electrische kart volop kunt racen. Over de brug door de tunnel en met natuurlijk scherpe bochten waar je elkaar kunt inhalen. Wie gaat er winnen?
Meer info >>>Leuk - Bussum
Wat is er nou leuker dan eten en spelen?! Bij restaurant Leuk in Bussum kun je niet alleen heerlijk eten maar daar hebben ze ook een fantastische speelkelder waar de kinderen fijn kunnen spelen. De ruimte staat vol coole spellen, racewagens waar je in kunt games en controllers, zelfs een mini bioscoop. Met toezicht van een oppasmeisje!
Ik zou zeggen: leef je uit!
Veel plezier.


TIP: na afloop pannenkoeken eten met z'n allen? Bekijk hier de leukste pannenkoekenhuizen in 't Gooi!

Groetjes,

Maud

Bekijk hier al onze blogs