De leukste gezinsuitjes met Pasen

25 maart 2024
Heerlijk, het is al weer bijna Pasen! Een paar vrije dagen op komst om samen met je kind(eren) leuke dingen te gaan doen.
paaseieren rapen
En of je nu zin hebt om lekker te gaan brunchen of om samen de natuur in te gaan…op Kidsproof.nl vind je dé beste tips bij elkaar.


Paaseieren & zwemmen
Op zaterdag 30 maart kun je paaseieren komen zoeken in Zwembad de Trits! Hier kun je voor of na het zoeken naar de eieren nog lekker zwemmen. Tussen alle eieren wordt ook een Gouden Ei verstopt; de vinder krijgt een leuke prijs.
Vind de paaseieren 


Pasen bij Muiderslot
Op eerste en tweede paasdag organiseert Kasteel Muiderslot leuke activiteiten voor kinderen! Zoek paaseieren of ontdek de natuur rond het kasteel tijdens de speurtocht en tuintour. Komen jullie ook?
Vier Pasen bij Muiderslot


Paaseieren zoeken
Met Pasen kunnen kinderen eieren zoeken bij Het Bergse Beestenpad bij Het Pannenkoekenhuys. Ook kun je hier de dieren ontdekken die wonen rondom de Spiegelplas. Een actieve en leerzame ontdekkingsreis in de natuur.
De natuur in


Paaseieren op Pampus
Pasen valt tegelijk met de opening van Forteiland Pampus en dat betekent paaseieren zoeken. Varen jullie mee in de luchtballon, of ga mee op rondleiding door het fort en kom alles te weten over de innovatieve watermaker...
Vaar mee naar het eiland


Nieuwsfotografie wedstrijd
Jonge fotografen opgelet! Museum Hilversum organiseert de Junior Nieuwsfotografie Wedstrijd. Een fotowedstrijd voor kinderen vanaf 8 jaar. Laat jouw nieuws zien en stuur je foto's in. Meedoen kan t/m 2 april. Win jij?
Doe mee!


Eieren versieren zonder verf
Met Pasen eieren versieren maar is de verf op? Geen probleem! Met deze 24 decoratie tips tover je gewone eieren om tot kleine kunstwerkjes. Leuk voor bij het Paasontbijt.
Naar de decoratie tips


Bruisend Pasen
Geniet tijdens Pasen bij Bruis Blaricum van heerlijke gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids zich vermaken met schminken, knutselen en op zoek naar Paaseieren in de tuin.
Geniet van een Bruisend Pasen


Paasontbijtbox bestellen
ij Dekselz kan je terecht om gezellig te ontbijten, brunchen of lunchen. Of gewoon voor een lekker kopje koffie of thee. Maar met Pasen kun je ook een gezellige ontbijtbox bestellen. Zo maak je je paasdagen extra feestelijk! Er is ook een leuke kindervariant. Of kies voor de Paas high tea box. Geniet van alle lekkernijen.


Pasen bij Coronel
Met Pasen is Coronel Adventure iedere dag geopend vanaf 11:00! Er valt hier onwijs veel te beleven, maar dit Paasweekend is extra bijzonder. Op Tweede Paasdag komt de Paashaas namelijk op bezoek! De paashaas heeft allerlei Paaseieren verstopt in het klimpark van Coronel. Kom dus vooral heerlijk klimmen én Paaseieren zoeken. De Paashaas zelf huppelt ook rond in het park. Ga je met hem op de foto? Kom ook!


Paaseieren zoeken aan de Vecht
Wil jij met Pasen een weekendje weg? Ga eens lekker lux logeren aan de Vecht!
Boek nog snel


Paaseieren zoeken in Vreeland
Komen jullie paaseieren zoeken in Vreeland? De paashaas heeft ze bij Hendrik verstopt! Daarna kun je heerlijk genieten van een pannenkoek natuurlijk. Smullen maar


Paasmarkt in Baarn
Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de boerenmarkt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije en streekproducten. Denk aan vlees, kazen en verzorgingsproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag je alles proeven. Op het boerenerf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten.


Vier Pasen bij de Eendracht
Vier pasen bij De Eendracht: kidsbrunch met heerlijke sandwiches, warme gerechten en zoete lekkernijen.
Pasen bij De Eendracht
Kom en vier de lente met elkaar bij Restaurant De Eendracht in Weesp, Abcoude, Hilversum, Baarn of Blaricum! Op zondag 31 en maandag 1 april kun je reserveren nu voor een lekkere paasbrunch. Een gezellige paaservaring voor de hele familie!

Nog meer fijne tips & adressen
Je kunt ook genieten van paasfeestelijkheden op kasteel Sypesteyn in Loosdrecht, of bij Mout in het centrum van Hilversum of het Nennetje in Huizen.

Vrolijk Pasen!
Maud


PS: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepagina om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vindt. Volg ons ook op Facebook, Twitter en Pinterest en meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste tips om eropuit te gaan met je kinderen!
Naar de website